Ons wagen park bestaat uit 33 trekkende eenheden. Waar van 28 trekkers en 5 volume bakwagens met aanhangers voor het vervoer van hoofdzakelijk glas. Verder hebben we tal van opleggers in alle variaties, taut liners, kastenopleggers met laadkleppen en opleggers met kettingvloer voor het vervoer van drank.

Al onze vrachtwagens zijn voorzien van alle benodigdheden, zoals navigatiesystemen, telefoons en track and trace.

Onze vrachtwagens zijn voorzien van moderne motoren, waarvan nog enkele met een Euro 5 norm , maar de meeste hebben Euro 6 norm. Tevens zijn en 3 trekkers die op LNG (gas) rijden

Het klein onderhoud van ons wagenpark gebeurt in onze eigen werkplaats. Groot onderhoud gebeurt bij de dealer Voor het tanken en wassen hebben wij onze eigen voorzieningen. Bij ons kunt u er ten alle tijden vanuit gaan dat onze vrachtwagens schoon en technisch in orde zijn.

 

De vrachtwagens staan als ze stil staan op een eigen afgesloten terrein en ook is er een mogelijkheid om vrachtwagens binnen te zetten.

Wilt u iets getransporteerd hebben, maar staat de juiste optie er niet bij of staat de juiste informatie niet vernoemd, neem dan contact met ons op! Wij zijn altijd bereid om te kijken of wij toch aan uw vraag kunnen voldoen